Προώθηση ιστοσελίδων seo βελτιστοποίηση ιστοσελίδων στη google

Hellas business προσφορά

Υπηρεσίες προώθησης ιστοσελίδων SEO βελτιστοποίηση στη Google

Το Διαδίκτυο αναπτύσσεται ταχύτατα και αμέτρητοι άνθρωποι είναι εκεί έξω που ψάχνουν να βρουν τις υπηρεσίες και τα προϊόντα της επιχείρησής σας.

Αυτές οι αναζητήσεις που γίνονται καθημερινά περιλαμβάνουν προϊόντα και υπηρεσίες. Μπορεί να προέρχονται από όλο τον κόσμο. Μπορεί να είναι ο επόμενος νέος κάτοικος της περιοχής σας ή ακόμα και ο γείτονά σας , που μπορεί να ψάχνει για οτιδήποτε μέσω της μηχανής αναζήτησης πχ την υπηρεσία που παρέχει η Google.

Η εποχή που κάποιος έψαχνε σε έναν τηλεφωνικό κατάλογο έχει περάσει. Η εποχή της αναζήτησης μέσω διαδικτύου και social media είναι τώρα η κύρια μόδα της αναζήτησης. Εάν είστε  ιδιοκτήτης μιας μικρής επιχείρησης και δεν έχετε ένα ελκυστικό και εύχρηστο ιστοχώρο τότε είναι δύσκολο να κερδίσετε νέους πελάτες. Ακόμα και να διατηρήσετε τους ήδη υπάρχοντες απαιτείται μεγάλη προσπάθεια.

Η άλλη ανησυχία είναι επίσης σημαντική. Εάν κανένας δεν μπορεί να βρεί την  ιστοσελίδα  σας, τότε χάνετε την ευκαιρία να προσελκύσετε νέους πελάτες. Αυτό σημαίνει ότι τζάμπα πληρώνετε χρήματα για την ιστοσελίδα που έχετε και συντηρείτε.

seo ιστοσελίδας

Παράλληλα συναντάμε την ολοένα αυξανόμενη χρήση των μηχανών αναζήτησης  όπως google , bing και yahoo από τους ανθρώπους καθημερινά. Εκατομμύρια άνθρωποι κοιτάζουν καθημερινά το διαδίκτυο και αυτός είναι ο λόγος που χρειάζεται η ιστοσελίδα σας να βρίσκεται στα πρώτα αποτελέσματα. Σε περίπτωση  που θέλετε να στοχεύσετε νέους πελάτες πρέπει να βρίσκεστε συνεχώς μπροστά από τους ανταγωνιστές σας.

Οι περισσότεροι άνθρωποι που ψάχνουν για προϊόντα και υπηρεσίες κάνουν κλικ στα αποτελέσματα της πρώτης σελίδας. Σπάνια ψάχνουν στη δεύτερη και την Τρίτη σελίδα των αποτελεσμάτων. Το Μυστικό για την επίτευξη της ανάπτυξης της επιχείρησής σας στο Ιντερνετ είναι το SEO.

Τι σημαίνει το SEO;

SEO ή αλλιώς search engine optimization είναι η διαδικασία βελτιστοποίησης της ιστοσελίδας σας, ώστε να βγαίνει μπροστά στα αποτελέσματα αναζήτησης. Απαιτούνται κάθε φορά ειδικές τεχνικές και βελτιστοποιήσεις στην ήδη υπάρχουσα ιστοσελίδα έτσι ώστε να καταφέρει να έχει υψηλότερες κατατάξεις και περισσότερες επισκέψεις.

Βελτιστοποίηση ιστοσελίδας στη google

Βελτιστοποίηση ιστοσελίδων στη google

Η συγκεκριμένη διαδικασία δεν είναι άμεση. Μπορεί να πάρει αρκετό χρόνο (μήνες ή και έτος ολόκληρο) ώστε να υπάρξουν τα επιθυμητά αποτελέσματα. Μόλις όμως επιτευχθεί αυτό τότε είναι αρκετά ευκολότερο να κρατήσετε μια υψηλή θέση στα αποτελέσματα αναζήτησης.

Επιπλέον κάθε φορά που η ιστοσελίδα σας οργανικά δέχεται επισκέψεις δεν χρειάζεται να πληρώνετε.

Το μοναδικό μεγάλο κόστος είναι μια φορά και αφορά την αρχική διαδικασία SEO, έτσι ώστε να βγείτε στα πρώτα αποτελέσματα αναζήτησης. Τεχνικά όμως η διαδικασία αυτή διαρκεί αρκετό χρόνο και πρέπει να το δείτε σαν επένδυση.

Το Sеаrсh еngіnе орtіmіzаtіоn είναι ο ένας και μοναδικός τρόπος να αυξήσετε την επισκεψιμότητα της ιστοσελίδας σας χωρίς να χρειάζεται να πληρώνετε διαφημίσεις pay per click κάθε φορά.

Αυτός είναι και ο λόγος που για να το πετύχετε θα χρειαστεί να προσλάβετε έναν επαγγελματία ή μια εταιρεία που παρέχει τις αντίστοιχες υπηρεσίες. Είναι επίσης σημαντικό ο ειδικός σύμβουλος seo να έχει αποδεδειγμένα επιτεύγματα και εμπειρία μεγάλη πάνω στο συγκεκριμένο χώρο.

seo ιστοσελίδας

Η υπηρεσία SEO είναι χωρισμένη σε διάφορα στάδια. Αυτό είναι εύκολο να επεξηγηθεί και να επιλεχθεί από έναν ειδικό σε περίπτωση που επιθυμείτε μια αντίστοιχη υπηρεσία για την επιχείρησή σας. Σημειωτέον ότι κάθε επιχείρησή είναι διαφορετική, συνεπώς έχει ξεχωριστή παρουσία στο internet. Μικρές και μεγάλες εταιρείες έχουν ποικίλες ανάγκες βελτίωσης που θα χρειαστεί να καθοριστούν. Εδώ έρχεται και ο σχεδιασμός στρατηγικής ο οποίος θα αποσαφηνίσει τις εκάστοτε ανάγκες και στόχους.

Το σημαντικότερο κάθε φορά είναι το ROI (Return of investment) . Πρέπει να βεβαιωθείτε ότι η επένδυση που έχετε κάνει σας αποδίδει κάθε χρόνο και καλύτερα. Σε αντίθετη περίπτωση θα πρέπει να επαναξιολογήσετε όλη τη στρατηγική και να βρείτε το λάθος.

Σταματήστε λοιπόν να σπαταλάτε τον χρόνο σας σε πρακτικές και σχεδιασμούς που δεν οδηγούν πουθενά. Δώστε την ευκαιρία στην επιχείρησή σας να αποκτήσει νέους πελάτες! Δεν είναι τυχαίο πως οι περισσότερες συνεργαζόμενες επιχειρήσεις μας αξιολογούν σαν την καλύτερη εταιρεία κατασκευής ιστοσελίδων.

Σας ενδιαφέρει ;

Καλέστε μας για να συζητήσουμε την λύση για την επιχείρησή σας 2106632266 – 6934469804

 

hellas business προσφορά
Scroll to Top