Δημιουργία eshop

Κατασκευή E-shop

Υπηρεσίες κατασκευής και τεχνικής υποστήριξης e-shop

Σας προσφέρουμε τις πιο ισχυρές και ευέλικτες λύσεις για την κατασκευή e-shop. Λύσεις οι οποίες έχουν σαν σκοπό την μετατροπή των επισκεπτών σου ηλεκτρονικού σας καταστήματος σε πελάτες.

Το ηλεκτρονικό εμπόριο στις μέρες μας έχει ξεπεράσει το 18% του συνόλου των λιανικών πωλήσεων σε διεθνές επίπεδο. Ταυτόχρονα η αύξηση των online αγορών κάθε χρόνο είναι δεδομένη και σταθερά κυμαίνεται από 10 – 15 % σε πολλούς κλάδους. Τα καλά νέα είναι ότι η δημιουργία ενός e-shop είναι ένας αποδεδειγμένος τρόπος να αυξήσετε τις πωλήσεις σας. Αύξηση πωλήσεων της επιχείρησής σας τόσο σε τοπικό όσο και σε διεθνές επίπεδο. Παράλληλα το κόστος για τη δημιουργία ενός online καταστήματος είναι χαμηλό και το γεγονός αυτό το καθιστά μια εξαιρετική επένδυση.

Η Hellas Business σας προσφέρει ανταγωνιστικές τιμές για τη δημιουργία αποτελεσματικού e-shop. Ένα αποτελεσματικό e-shop θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε την online παρουσία σας και να προωθήσετε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας.

Hellas business προσφορά

Εκπαίδευση Συντήρηση και τεχνική υποστήριξη e-shop

Η συντήρηση και η τεχνική υποστήριξη του e-shop που θα κατασκευάσουμε για την εταιρεία σας είναι δική μας δουλειά. Εσείς χρειάζεται μονάχα να ασχοληθείτε με τις πωλήσεις του ηλεκτρονικού καταστήματός σας.

Με κάθε e-shop που παραδίδουμε στους πελάτες μας, φροντίζουμε για την σωστή εκπαίδευση του προσωπικού τους. Με τον τρόπο αυτό ο εργαζόμενος σε κάθε επιχείρηση γνωρίζει την λειτουργία του e-shop και μπορεί με ευκολία να το διαχειρίζεται. Μαθαίνει τον τρόπο που εισάγει τα νέα προϊόντα στο eshop και τον τρόπο επεξεργασίας τους (αλλαγή, διαγραφή ειδών, αλλαγή τιμών, χαρακτηριστικών, φωτογραφιών).

Παρέχεται εκπαίδευση στη διαχείριση αποθήκης, τιμών, εκπτώσεων και στη διαχείριση παραγγελιών – αγορών που πραγματοποιούνται από πελάτες.

Παράλληλα παρέχεται εκπαίδευση για αλλαγές σε κείμενα, φωτογραφίες, video των επιμέρους σελίδων του e-shop και του blog. Με τον τρόπο αυτό μπορείτε καθημερινά να έχετε νέο περιεχόμενο στο e-shop σας.

Σαφώς, για οποιοδήποτε τεχνικό πρόβλημα στο e-shop σας είμαστε πάντοτε δίπλα σας να σας υποστηρίξουμε.

Διαβάστε επίσης στην ίδια κατηγορία:

Καταχώρηση προϊόντων σε eshop

Τεχνική υποστήριξη WordPress

Προώθηση ιστοσελίδων

Κατασκευή eshop

Πάρτε σήμερα την καλύτερη προσφορά για τη δημιουργία e-shop

Ιδανικό e-shop για μικρές μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις πέρα από τα όρια των παραδοσιακών λύσεων ηλεκτρονικού εμπορίου!

Χωρίς περιορισμούς στην εμφάνιση με μοντέρνο σχεδιασμό και 100% responsive απόκριση για λειτουργία σε όλες τις συσκευές.

Με ενσωματωμένο Blog για να δημοσιεύσετε το περιεχόμενο που επιθυμείτε χτίζοντας δυνατό εμπορικό σήμα στην αγορά.

Φιλικό προς τις μηχανές αναζήτησης με χαρακτηριστικά Schema (δομημένων δεδομένων).

Με δυνατότητα αξιολογήσεων από πελάτες – επαληθευμένους κατόχους προϊόντων

Με απεριόριστο αριθμό προϊόντων, κατηγοριών και ετικετών ώστε να δίνετε την δυνατότητα στους επισκέπτες σας να βρίσκουν αυτό που θέλουν να αγοράσουν.

Με εμφάνιση σχετικών προϊόντων για αύξηση των πωλήσεων του eshop σας.

Με πλήρη αναφορά πωλήσεων & πλήρη παρακολούθηση υπολοίπων αποθήκης για να έχετε εσείς τον έλεγχο!

Κατασκευή ιστοσελίδων τιμές φθηνές