Τεχνική Υποστήριξη WordPress

Τεχνική Υποστήριξη WordPress
Υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης ιστοσελίδων WordPress

Τεχνική υποστήριξη WordPress

 
Μία ολοκληρωμένη γκάμα υπηρεσιών τεχνικής υποστήριξης wordpress είναι διαθέσιμη από την Hellas Business. Για την wordpress ιστοσελίδα σας, σας προσφέρουμε ολοκληρωμένη και άμεση τεχνική υποστήριξη σε όλα τα θέματα που έχετε.
To WordPress αποτελεί μια ολοκληρωμένη πλατφόρμα CMS διαχείρισης περιεχομένου που μπορεί να ανταποκριθεί άριστα σε κάθε σας ανάγκη είτε πρόκειται για εταιρικές ιστοσελίδες, E-shop και Blog.
 
Πολλές φορές απαιτείται η συμβολή ειδικού για παροχή υπηρεσιών τεχνικής υποστήριξης και συντήρησης της πλατφόρμας.
 
Δείτε παρακάτω κάποιες ενδεικτικές από τις προσφερόμενες υπηρεσίες μας σε WORDPRESS.

Backup WordPress

(Αντίγραφα ασφαλείας ιστοσελίδας και βάσης δεδομένων)

backup wordpress

 

Η ασφάλεια της ιστοσελίδας σας είναι απαραίτητη. Σας βεβαιώνουμε ότι έχετε στη διάθεσή σας Backup της ιστοσελίδας σας που σε περίπτωση προβλήματος μπορείτε να “Γυρίσετε Πίσω”. Σε περίπτωση που δεν έχετε τις απαιτούμενες γνώσεις να πραγματοποιήσετε τέτοια ενέργεια το αναλαμβάνουμε εμείς.

Εγκατάσταση πιστοποιητικού ασφαλείας SSL σε WordPress

Το SSL πιστοποιητικό ασφαλείας είναι Must. Σας εγκαθιστούμε το πιστοποιητικό ασφαλείας SSL και η μετάβαση της ιστοσελίδας σας γίνεται χωρίς προβλήματα από http σε https. Αναλαμβάνουμε όλες τις απαραίτητες ρυθμίσεις στο site σας ώστε η μετάβαση να είναι άμεση χωρίς προβλήματα.

WordPress παραμετροποίηση πρόσθετων (WP – plugins)

Σας υποστηρίζουμε σε όλα τα plugins, ώστε να μην έχετε προβλήματα δυσλειτουργίας και ασυμβατότητας. Η επιλογή των plugins (προσθέτων) πρέπει κάθε φορά να γίνεται βάσει αναγκών. Προσπαθήστε να έχετε εγκατεστημένα και ενεργά μόνο τα πρόσθετα που είναι απαραίτητα για την ιστοσελίδα σας. Θυμηθείτε πως η άσκοπη χρήση plugins, καθυστερεί τις επιδόσεις της ιστοσελίδας σας.

WordPress Αλλαγή θέματος εμφάνισης

(WordPress – Themes)

Σε περίπτωση που θέλετε να αναβαθμίσετε ή να αλλάξετε το θέμα εμφάνισης στην ιστοσελίδα wordpress σας, αναλαμβάνουμε την πλήρη μετάβαση χωρίς καθυστερήσεις και προβλήματα.

Η αλλαγή θέματος του site σας πολλές φορές απαιτεί ρυθμίσεις που ένας απλός χρήστης αδυνατεί να φέρει εις πέρας. Επιπλέον σε περίπτωση που έχετε παλιάς έκδοσης θέμα εμφάνισης, σας το αντικαθιστούμε με νέο responsive. Με την αλλαγή αυτή θα λειτουργεί σωστά σε όλες τις φορητές συσκευές όπως κινητά και tablet.

Σας υποστηρίζουμε σε όλα τα θέματα εμφάνισης είτε δωρεάν είτε Premium (αγοραστά) από τρίτους όπως:

 • Themeforest
 • Divi
 • Elementor
 • Beaver
 • Visual Composer
 • Themify
 • SiteOrigin
 • Gutenberg
 • Athemes
 • Colorlib
 • Templatemonster
 • Envato
 • Themegrill
 • Λοιποί κατασκευαστές premium θεμάτων και page builder

Εγκατάσταση και παραμετροποίηση Woocommerce Plugin

woocomerce plugin

 

Έχετε ιστοσελίδα σε wordpress και ήρθε η ώρα να κάνετε το επόμενο βήμα;  Σας μετατρέπουμε την ιστοσελίδα σας σε e-shop με την χρήση του woocommerce και σας παραμετροποιούμε όλο το site, ώστε να λειτουργεί σωστά. Ξεκινήστε να πουλάτε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας άμεσα !

Επίσης αναλαμβάνουμε τη διαδικασία διασύνδεσης του ηλεκτρονικού σας καταστήματος με όλες τις Ελληνικές Τράπεζες και διεθνή πιστωτικά ιδρύματα όπως:

 • Εθνική Τράπεζα
 • Alpha Bank
 • Τράπεζα Πειραιώς
 • Eurobank
 • Paypal
 • Stripe
 • FirstData

Προσαρμογή header & footer menu

Σας προσαρμόζουμε το μενού τόσο στο επάνω όσο και στο κάτω μέρος του web site σας, ώστε οι επισκέπτες να βρίσκουν άμεσα τη σελίδα που επιθυμούν.

Βελτίωση ταχύτητας WordPress

Σε περίπτωση που αντιμετωπίζετε προβλήματα καθυστέρησης της απόκρισης στο wordpress site σας, είμαστε δίπλα σας. Αναλαμβάνουμε με υπευθυνότητα τις απαραίτητες αλλαγές ώστε το site σας να γίνει ταχύτατο! Προσαρμογή cache αλλαγές πολυμέσων, συμπίεση κώδικα.

Υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης WordPress CMS

Σας παρέχουμε τεχνική υποστήριξη σε όλα τα Θέματα, Plugins και σας υποστηρίζουμε τόσο στη βελτίωση της ασφάλειας όσο και την αύξηση της ταχύτητας.

 

Μεταφορά wordpress αλλαγή Server

Σε περίπτωση που θέλετε να μεταφέρετε την ιστοσελίδα σας σε άλλον server φιλοξενίας, αναλαμβάνουμε εμείς όλη τη διαδικασία backup-restore αλλαγή DNS ζώνης. Με αυτόν τον τρόπο θα αποφύγετε καθυστερήσεις και διακοπές της εμφάνισης της ιστοσελίδας σας. Η μεταφορά wordpress είναι δωρεάν σε περίπτωση φιλοξενήσετε την ιστοσελίδα σας σε εμάς.

hellas business προσφορά
Για πιο λόγο η ιστοσελίδα wordpress χρειάζεται τεχνική υποστήριξη;

Η ιστοσελίδα σας σε πλατφόρμα wordpress χρειάζεται τεχνική υποστήριξη από έναν ειδικό σύμβουλο που έχει γνώσεις στην επίλυση προβλημάτων και εμπειρία σε πολλές εγκαταστάσεις wordpress. Με αυτόν τον τρόπο έχετε το κεφάλι σας ήσυχο πως πάντοτε η ιστοσελίδα σας θα λειτουργεί ορθά.

Γιατί να έχω συμβόλαιο υποστήριξης για την ιστοσελίδα wordpress;

Το συμβόλαιο τεχνικής υποστήριξης για την wordpress ιστοσελίδα σας, σας εξασφαλίζει την σωστή λειτουργία της 24/7/365. Με αυτόν τον τρόπο εσείς επικεντρώνεστε μονάχα στην λειτουργία της εταιρείας σας και δεν σπαταλάτε τον πολύτιμό σας χρόνο στην συντήρηση της ιστοσελίδας σας.

Πόσο κοστίζει η τεχνική υποστήριξη της wordpress ιστοσελίδας;

Το κόστος τεχνικής υποστήριξης της ιστοσελίδας σας εξαρτάται από το μηνιαίο πακέτο τεχνικής υποστήριξης που θα επιλέξετε. Συνήθως το κάθε μηνιαίο πακέτο περιλαμβάνει έναν προκαθορισμένο αριθμό από ώρες τεχνικής υποστήριξης που έχετε επιλέξει. Hellas business προσφορά

Scroll to Top