Τεχνική Υποστήριξη WordPress

Τεχνική Υποστήριξη WordPress
Υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης ιστοσελίδων WordPress
Μία ολοκληρωμένη γκάμα υπηρεσιών τεχνικής υποστήριξης είναι διαθέσιμη από την Hellas Business για την ιστοσελίδα σας.

⇒ Backup (Αντίγραφα ασφαλείας ιστοσελίδας και βάσης δεδομένων)

Η ασφάλεια της ιστοσελίδας σας είναι απαραίτητη. Σας βεβαιώνουμε ότι έχετε στη διάθεσή σας Backup της ιστοσελίδας σας που σε περίπτωση προβλήματος μπορείτε να «Γυρίσετε Πίσω».

⇒ Εγκατάσταση πιστοποιητικού αφαλείας SSL

Το SSL πιστοποιητικό ασφαλείας είναι Must. Σας εγκαθιστούμε το πιστοποιητικό ασφαλείας SSL και η μετάβαση της ιστοσελίδας σας γίνεται χωρίς προβλήματα από http σε https. Αναλαμβάνουμε όλες τις απαραίτητες ρυθμίσεις στο site σας ώστε η μετάβαση να είναι άμεση χωρίς προβλήματα.

⇒ Παραμετροποίηση πρόσθετων (wp-plugins)

Σας υποστηρίζουμε σε όλα τα plugins, ώστε να μην έχετε προβλήματα δυσλειτουργίας. 

⇒ Αλλαγή θέματος εμφάνισης (wp-themes)

Σε περίπτωση που θέλετε να αναβαθμίσετε ή να αλλάξετε το θέμα εμφάνισης στην ιστοσελίδα wordpress σας, αναλαμβάνουμε την πλήρη μετάβαση χωρίς καθυστερήσεις και προβλήματα. Η αλλαγή θέματος του site σας πολλές φορές απαιτεί ρυθμίσεις που ένας απλός χρήστης αδυνατεί να φέρει εις πέρας.

⇒ Εγκατάσταση και παραμετροποίηση Woocommerce

Έχετε ιστοσελίδα σε wordpress και ήρθε η ώρα να κάνετε το επόμενο βήμα;  Σας μετατρέπουμε την ιστοσελίδα σας σε e-shop με την χρήση του woocommerce και σας παραμετροποιούμε όλο το site, ώστε να λειτουργεί σωστά. Ξεκινήστε να πουλάτε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας άμεσα !

⇒ Προσαρμογή header & footer menu

Σας προσαρμόζουμε το μενού τόσο στο επάνω όσο και στο κάτω μέρος του web site σας, ώστε οι επισκέπτες να βρίσκουν άμεσα τη σελίδα που επιθυμούν.

⇒ Βελτίωση ταχύτητας WordPress

Σε περίπτωση που αντιμετωπίζετε προβλήματα καθυστέρησης της απόκρισης στο wordpress site σας, είμαστε δίπλα σας. Αναλαμβάνουμε με υπευθυνότητα τις απαραίτητες αλλαγές ώστε το site σας να γίνει ταχύτατο!

Υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης WordPress CMS

Σας παρέχουμε τεχνική υποστήριξη σε όλα τα Θέματα, Plugins και σας υποστηρίζουμε τόσο στη βελτίωση της ασφάλειας όσο και την αύξηση της ταχύτητας.

 

 

Καλέστε μας για προσφορά

2106632266 – 6934469804