Κατασκευή ιστοσελίδας για κινητά με Responsive design

Hellas business κατασκευή ιστοσελίδων

Η νέα τάση στην κατασκευή ιστοσελίδων είναι το responsive design που δίνει τη δυνατότητα να λειτουργεί κάθε ιστοσελίδα σε κινητά tablet και ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

Πώς λειτουργεί το Responsive Web Design;

Το responsive web design (για να παίζει η σελίδα σε όλες τις συσκευές και τα κινητά) επιτυγχάνεται με έναν web developer. Συμπεριλαμβάνονται κώδικας και οδηγίες προβολής. Χρειάζονται (γραμμές κώδικα & styles) για να επαναταξινομήσει την εμφάνιση σε όλες τις συσκευές.

Έτσι ο σχεδιασμός και η κατασκευή ιστοσελίδων, σε σχέση με το μέγεθος της συσκευής που προβάλλεται, είναι αυτόματα προσαρμοζόμενος στην ανάλυση της οθόνης. Αυτό επιτυγχάνεται συνήθως με αναπροσαρμογή το πλάτος και/ή ύψος ορισμένων στοιχείων στη σελίδα. Στοιχείων όπως εικόνες και στοιχεία πλοήγησης. Το responsive web design χρησιμοποιεί πολλαπλές τεχνικές ανάπτυξης web που συνδυάστηκαν πρώτα για το σκοπό αυτό δηλαδή την ευέλικτη σχεδίαση.

Ανταποκρίνεται η ιστοσελίδα σας σε όλες τις συσκευές;

Τα καλύτερα αποτελέσματα responsive design επιτυγχάνονται έχοντας ένα κινητό τηλέφωνο ως πρώτη προσέγγιση. Αυτό σημαίνει ότι οι ιστοσελίδες που σχεδιάζουμε, πρώτα σχεδιάζονται για τις κινητές συσκευές και στη συνέχεια προσαρμόζονται για μεγαλύτερα μεγέθη οθόνης. Όπως για παράδειγμα εκείνων των επιτραπέζιων υπολογιστών.

Γνώμες πελατών μας υποστηρίζουν αυτήν την πρακτική σχεδιασμού ιστοσελίδων. Ότι δηλαδή η mobile ιστοσελίδα μιας εταιρείας θα πρέπει να είναι τόσο καλή όσο ή καλύτερη από την ιστοσελίδα τους στην επιφάνεια εργασίας.

κατασκευή ιστοσελίδας φιλική ως προς τα κινητά και τάμπλετ

Μία Responsive ιστοσελίδα θα ωφελήσει την επιχείρησή μου;

Ένα web site φιλικό ως προς κινητά και tablet είναι απαραίτητο όχι μόνο για την παροχή μιας καλής εμπειρίας χρήστη. Βοηθά επίσης να βρεθεί εύκολα από εκείνον που την αναζητά. Δεδομένου ότι είναι μια κρίσιμη πτυχή μιας καλής στρατηγική SEO (βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης).

Με πάνω από το 50% των αναζητήσεων Google που εκτελούνται σε μια κινητή συσκευή οι ιστοσελίδες που είναι φιλικές προς κινητά έχουν περισσότερες πιθανότητες για καλή κατάταξη σε σχέση με εκείνες που δεν είναι.

Responsive web design

Αυτό σημαίνει ότι οι επιχειρήσεις με ένα web design φιλικό προς κινητές συσκευές είναι πιθανό να λάβουν ένα υψηλότερο ποσοστό της κυκλοφορίας από τις μηχανές αναζήτησης από ό, τι εκείνους που δεν είναι.

Επιπλέον η ιστοσελίδα με responsive design είναι ιδιαίτερα ευεργετική για web site ηλεκτρονικού εμπορίου. Ως ένα κινητό φιλικό καλάθι θα οδηγήσει σε μια πιο εύκολη διαδικασία πληρωμής. Αυτό θα οδηγήσει σε αυξημένη επισκεψιμότητα και μειωμένο ποσοστό εγκατάλειψης καλαθιού αγορών, το οποίο μεταφράζεται σε αύξηση των πωλήσεων.

Σύμφωνα με τις περισσότερες εταιρείες που έχουν σχεδιάσει μια ιστοσελίδα ειδικά για κινητά είχε αυξηθεί ο όγκος των πωλήσεων τους.

Ανακατασκευή ιστοσελίδας σε Responsive;

Αν έχετε ήδη μια ιστοσελίδα, ή σχεδιάζετε το πρώτο web site σας, έχοντας σαν βάση σχεδιασμού το κινητό και την φιλικότητα ως προς τον χρήστη, να είστε σίγουροι πως θα πετύχετε. Μια responsive ιστοσελίδα πρέπει να είναι στην κορυφή των προτεραιοτήτων σας. Σας προτείνουμε να συνεργαστείτε με έναν web designer ή μια εταιρεία κατασκευής ιστοσελίδων που ειδικεύονται σε responsive ιστοσελίδες.

hellasbusiness web services
Scroll to Top