Κατασκευή ιστοσελίδων

Κατασκευή ιστοσελίδων για επιχειρήσεις και ελεύθερους επαγγελματίες

Εάν ενδιαφέρεστε για κατασκευή ιστοσελίδας της επιχείρησής σας, σε όποιο επιχειρηματικό κλάδο και αν ανήκετε, τότε βρίσκεστε στον σωστό προορισμό. Η εμπειρία μας έχει αποδείξει, πως για κάθε ιστοσελίδα που επιθυμεί ο πελάτης μας να κατασκευαστεί, πρέπει να αποσκοπεί σε συγκεκριμένο αποτέλεσμα. Στόχος μας είναι να διερευνήσουμε τις ανάγκες κάθε επιχείρησης και να μπορέσουμε να προσφέρουμε το καλύτερο δυνατό τόσο στην τιμή όσο και στην απόδοση του ιστότοπού σας.

Αυτό σημαίνει πως αρχικά πρέπει να απαντήσουμε σε συγκεκριμένα ερωτήματα, όσον αφορά τον λόγο, τον σκοπό και τον στόχο που καλείται να εξυπηρετήσει ο δικτυακός σας τόπος.

Επειδή κάθε επιχείρηση αποτελεί μοναδική οντότητα και είναι ξεχωριστή, καλούμαστε να διερευνήσουμε πολλαπλούς παράγοντες και να χαράξουμε συγκεκριμένη στρατηγική προτού ξεκινήσουμε τη δημιουργία ιστοσελίδων.

Κατασκευή Δυναμικών & Στατικών Ιστοσελίδων

Κατασκευή ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων Σύντομος οδηγός βήμα – βήμα για την δημιουργία web site

 1. Ξεκινάμε από το αποτέλεσμα – τι θέλουμε δηλαδή να πετύχουμε με την κατασκευή της ιστοσελίδας μας
 2. Ορίζουμε το κοινό που απευθυνόμαστε – τους υποψήφιους επισκέπτες μας
 3. Ερευνούμε την αγορά και βλέπουμε τι συμβαίνει σε σχέση με τον ανταγωνισμό
 4. Επιλέγουμε όνομα χώρου σε περίπτωση που δεν έχουμε κατοχυρώσει κάποιο (DOMAIN NAME)
 5. Σχεδιάζουμε και επιλέγουμε την αισθητική, τα χρώματα, τα λογότυπα, τις εικόνες, τα βίντεο και οποιοδήποτε άλλο έγγραφο απαιτείται και είναι χρήσιμο
 6. Προσέχουμε να επιλέξουμε κατασκευή ιστοσελίδας με responsive design (Είμαστε βέβαιοι πως η νέα μας ιστοσελίδα θα είναι σε θέση να λειτουργεί με όλες τις συσκευές όπως υπολογιστές desktop, laptop, tablet και κινητά τηλέφωνα)
 7. Επιλέγουμε το περιεχόμενο που θέλουμε να δημοσιεύσουμε (εικόνες, κείμενα, βίντεο, έγγραφα, καταλόγους)
 8. Επιλέγουμε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που επιθυμούμε να δημοσιευτούν (σε περίπτωση e-shop χρειάζονται επιπλέον διαδικασίες)
 9. Σχεδιάζουμε την αρχιτεκτονική του site, τα μενού και τον χάρτη του ιστότοπου με επίκεντρο πάντα τον άνθρωπο – επισκέπτη της ιστοσελίδας μας
 10. Ξεκινάμε και χτίζουμε σελίδες στα κοινωνικά δίκτυα οι οποίες θα συνδεθούν με την εταιρική μας ιστοσελίδα
 11. Επιλέγουμε server – hosting πακέτο το οποίο ανταποκρίνεται στις ανάγκες μας
 12. Ξεκινάμε την κατασκευή του site προσθέτοντας το απαραίτητο περιεχόμενο και λαμβάνοντας υπ’ όψιν όλα τα ανωτέρω
 13. Η ιστοσελίδα μας βρίσκεται πλέον σε περιβάλλον δοκιμής το οποίο μόλις είμαστε έτοιμοι και ολοκληρωθεί η κατασκευή της, ξεκινάμε την υποβολή της για ευρετηρίαση στις μηχανές αναζήτησης
 14. Συνεχίζουμε να ενημερώνουμε την ιστοσελίδα μας με νέο περιεχόμενο ώστε πάντα να είναι επίκαιρη
 15. Δοκιμάζουμε την απόδοσή της (απαιτείται κάποιο χρονικό διάστημα να ολοκληρωθεί η διαδικασία ευρετηρίασης και καταχώρησης στους καταλόγους των μηχανών αναζήτησης ιδιαίτερα όσον αφορά τα νέα domain name, χρειάζεται συνήθως από 1 έως 6 μήνες)
 16. Βελτιστοποιούμε την ιστοσελίδα μας
 17. Διαφημίζουμε την ιστοσελίδα μας
 18. Ελέγχουμε την πρόοδο και τις επιτυχίες που έχουμε κάθε φορά με την ιστοσελίδα μας (επισκέπτες, πελάτες, CTR) και θέτουμε υψηλότερους στόχους
 19. Επαναλαμβάνουμε τα βήματα 14 – 19 όσο συχνότερα μπορούμε

Ο ανωτέρω οδηγός αποτελεί ένα δείγμα και προσφέρει απλές συμβουλές για την κατασκευή επιχειρηματικής ιστοσελίδας. Σαφώς σε ειδικές περιπτώσεις επιχειρήσεων,  απαιτούνται περαιτέρω ενέργειες για την ολοκλήρωση ενός Project δημιουργίας ιστοσελίδων.

Επιπλέον διαθέτουμε οικονομικά πακέτα κατασκευής ιστοσελίδων για καταστήματα λιανικού εμπορίου με πλήρη υποστήριξη Click Away και Drive Through. Προσφέρουμε επίσης ολοκληρωμένες υπηρεσίες για προώθηση ιστοσελίδων και τεχνική υποστήριξη.

Σε περίπτωση που έχετε ήδη ιστοσελίδα μπορείτε να μας ζητήσετε προσφορά για ανακατασκευή ιστοσελίδας ή ανανέωση – service της ήδη υπάρχουσας ώστε να λειτουργεί καλύτερα και να είναι περισσότερο αποδοτική.

Δείτε επίσης και τα έτοιμα οικονομικά πακέτα δημιουργίας ιστοσελίδων που έχουμε φτιάξει για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να λάβετε προσφορά που ταιριάζει στον προϋπολογισμό σας.

Κατασκευή ιστοσελίδων

 
Hellas Business Κατασκευή ιστοσελίδων δημιουργία web site. Πλήρης και ολοκληρωμένη υποστήριξη ιστοσελίδων Αθήνα, Αττική , προάστια Αττικής

 

Υπηρεσίες Ιστοσελίδων

 • Κατασκευή ιστοσελίδων δημιουργία web site ανακατασκευή ιστοσελίδων
  • web site e-shop
  • web site αναβάθμιση ή ανακατασκευή από την αρχή
  • Προώθηση ιστοσελίδων, αλλαγές σε web site, βελτιστοποίηση ιστοσελίδων
 • Προώθηση ιστοσελίδων τιμές
  • Προώθηση ιστοσελίδας, προώθηση site στο google τιμές
  • Διαφήμιση ιστοσελίδας στο google
  • Βελτιστοποίηση SEO

Κατασκευή ιστοσελίδων τιμές φθηνές

Ζητείστε μας Προσφορά για την κατασκευή της ιστοσελίδας σας.

Μάθετε περισσότερες πληροφορίες για το πώς κατασκευάζεται μια ιστοσελίδα

ηελλασβθσινεσσ

Scroll to Top