Κατασκευή ιστοσελίδας ξενοδοχείου τιμές

hotel web site

Ψάχνετε για κατασκευή ιστοσελίδας ξενοδοχείου σε οικονομικές τιμές; Έχετε ξενοδοχείο και επιθυμείτε αναβάθμιση της ιστοσελίδας του; Η Hellas Business έχει τις πιο συμφέρουσες λύσεις για ιστοσελίδες ξενοδοχείου που περιλαμβάνουν μοντέρνο σχεδιασμό και εύκολη πλοήγηση. Σας παρέχεται ετήσια τεχνική υποστήριξη ιστοσελίδας για αλλαγές κειμένων και φωτογραφιών, ώστε η ιστοσελίδα σας να είναι πάντα ενημερωμένη και επίκαιρη. Επιπλέον σας παρέχεται η δυνατότητα για πολύγλωσση ιστοσελίδα, έτσι ώστε να μπορούν επισκέπτες από διάφορες χώρες να ενημερωθούν για το ξενοδοχείο σας. Το ίδιο ισχύει και για τις φόρμες επικοινωνίας-κράτησης.

Διαφήμιση και προώθηση ξενοδοχείου

Επιπλέον για διαφημίσεις σε Google και κοινωνικά δίκτυα δεν χρειάζεται να ψάχνετε αλλού. Ένα ολοκληρωμένο πακέτο προώθησης σε συμφέρουσα τιμή ειναι διαθέσιμο για να κάνετε τη διαφορά έναντι του ανταγωνισμού. Ο ξενοδοχειακός κλάδος είναι εξαιρετικά ανταγωνιστικός και αυτός είναι ο λόγος που θέλετε ολοκληρωμένες λύσεις για την ιστοσελίδα του ξενοδοχείου σας.

Αναζήτηση ξενοδοχείου και σχεδιασμός ιστοσελίδας

Όταν ψάχνετε για ένα ξενοδοχείο, ποιο είναι το πρώτο πράγμα που κάνετε; Μπορείτε να μεταβείτε στον υπολογιστή στο tablet και στο κινητό σας και να αναζητήσετε ξενοδοχεία στην πόλη προορισμού σας. Και αποφασίζετε ποια ξενοδοχεία είναι τα καλύτερα αναζητώντας όσους έχουν ωραία καταλύματα και τοποθεσία, ευνοϊκές κριτικές και λογικές τιμές.

Ο σχεδιασμός της εμπειρίας χρήστη (UX) μιας ιστοσελίδας ξενοδοχείου έχει τεράστιο αντίκτυπο στο πόσο εύκολο είναι για εσάς να καθορίσετε αυτές τις πληροφορίες και κατά συνέπεια, πόσο πιθανό είναι να προβάλετε σωστά την επιχείρησή σας.

Φωτογραφίες ιστοσελίδας ξενοδοχείου

Παρουσιάστε το ξενοδοχείο σας στο καλύτερο του φως. Οι μελλοντικοί επισκέπτες επιθυμούν να μάθουν πως θα είναι τα δωμάτιά τους. Γι ‘αυτό είναι σημαντικό να παρέχετε μια λίστα με όλα όσα έχει να προσφέρει το ξενοδοχείο σας και να δείτε μεγάλες ελκυστικές φωτογραφίες του ξενοδοχείου, των δωματίων και των ανέσεων του ξενοδοχείου, του εστιατορίου, του γυμναστηρίου και της πισίνας.

Σημεία ενδιαφέροντος κοντά στο ξενοδοχείο 

Εμφάνιση κοντινών σημείων ενδιαφέροντος στην ιστοσελίδα σας. Εάν έχετε ένα παραθαλάσσιο ξενοδοχείο προβάλετε την εύκολη πρόσβαση σε παρθένες παραλίες. Θα πρέπει να έχετε φωτογραφίες στην ιστοσελίδα σας, δείχνοντας ότι το ξενοδοχείο σας βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από πανέμορφες παραλίες. Αν είστε ξενοδοχείο στο κέντρο της πόλης, πρέπει να προβάλετε χάρτες που απεικονίζουν την εγγύτητα του ξενοδοχείου σας με αξιοθέατα, κέντρα συνεδρίων και άλλα σημεία ενδιαφέροντος.

Κριτικές ξενοδοχείου

Παρέχετε κριτικές από πηγές τρίτων. Οι επισκέπτες της ιστοσελίδας θέλουν απόδειξη ότι το ξενοδοχείο σας είναι στην πραγματικότητα το καλύτερο. Η δημοσίευση ανεξάρτητων αξιολογήσεων από τοποθεσίες όπως το TripAdvisor, τα βραβεία που έχει λάβει το ξενοδοχείο σας κ.λ.π., θα δώσει στο ξενοδοχείο σας άμεση ώθηση στην αξιοπιστία.

Τιμοκατάλογος δωματίων και υπηρεσιών

Κάνετε εύκολη την προβολή των τιμών, της διαθεσιμότητας δωματίων, των ειδικών πακέτων και των επιλογών κράτησης. Μόλις οι επισκέπτες έχουν αποφασίσει ότι ενδιαφέρονται για ένα συγκεκριμένο ξενοδοχείο, θα πρέπει να είναι εύκολο για αυτούς να κάνουν το επόμενο βήμα και να κάνουν κράτηση. Μια διαισθητική διεπαφή είναι ζωτικής σημασίας για την πραγματοποίηση της πώλησης.

Πάρτε σήμερα την καλύτερη προσφορά για κατασκευή ιστοσελίδας ξενοδοχείου

Καλέστε μας για προσφορά

210 66 32 266

693 4469 8044

hellas business email

hellasbusiness web services

Scroll to Top