Κατασκευή Landing Page

Landing Pages γιατί δημιουργούμε και προωθούμε σελίδες προορισμού

Οι σελίδες προορισμού (Landing Pages) επιτρέπουν στις επιχειρήσεις να προσελκύσουν ένα συγκεκριμένο κοινό, προσφέροντας μια εξατομικευμένη εμπειρία. Οι Landing Pages έχουν αποδειχθεί ότι βοηθούν τις επιχειρήσεις να ξεχωρίζουν από τον ανταγωνισμό τους. Είναι ένας οικονομικά αποδοτικός τρόπος για να δημιουργήσετε  μια βελτιωμένη εμπειρία χρήστη, καλύτερες μετατροπές και μετρήσιμη απόδοση επένδυσης (ROI).

Η κατασκευή , ο σχεδιασμός και η ανάπτυξη σελίδων προορισμού αποτελούν μια ευκαιρία για έρευνα και βελτίωση της στρατηγικής σας θέσης. Αποτελεί μία προσθήκη που προσφέρει αξία στην ήδη υπάρχουσα ιστοσελίδα εφόσον το domain που θα φιλοξενηθεί έχει υψηλό authority. Πολλές φορές η Landing Page μπορεί να κατασκευαστεί πάνω στο ίδιο, σε ξεχωριστό domain name ή σε sub domain του υπάρχοντος ονόματος χώρου. Άλλες φορές βέβαια απαιτείται ανακατασκευή ιστοσελίδας έτσι ώστε να μπορέσουμε να αποδώσουμε ξεχωριστό ύφος.

Έχουμε την ευκαιρία να βελτιώσουμε την παρουσία σας μέσω της στοχοθετημένης δημιουργίας περιεχομένου. Αυτό βοηθά πολύ στις εκστρατείες SEO, SEM και το κοινωνικού μάρκετινγκ.

Επεκτείνουμε έτσι την δυνατότητα οικοδόμησης  μιας σύνθετης στρατηγικής με βελτιωμένες αποδόσεις  προσφέροντας στο κοινό σας συγκεκριμένες κατευθύνσεις.

H Σημασία των Landing Pages

Οι Landing Pages στοχεύουν σε ένα συγκεκριμένο κοινό για την κάλυψη μιας συγκεκριμένης ανάγκης. Στις σελίδες προορισμού υποστηρικτικά τοποθετούμε περιεχόμενο και άρθρα με Λινκ σε άλλες σελίδες. Η τεχνική αυτή δίνει καλύτερο authority στη σελίδα προορισμού.

Η σελίδα προορισμού χρησιμεύει ως επισκόπηση μιας υπηρεσίας ή ενός προϊόντος και απαντά σε συγκεκριμένες ερωτήσεις βάσει της ανάγκης που εξυπηρετεί.

Καλέστε μας για να συζητήσουμε τις ανάγκες της επιχείρησής σας και πάρτε την καλύτερη προσφορά !

Τηλ:2106632266  Κιν: 6934469804

hellasbusiness

Hellas Business Ολοκληρωμένες υπηρεσίες web για κάθε επιχείρηση και επαγγελματία

hellasbusiness web services
Scroll to Top